Team

KVB Boekwerk is een netwerkorganisatie van samenwerkingspartners in het boekenvak.
Een flexibel programmateam voert activiteiten uit.

image

Esther Scholten

Esther Scholten is sinds maart 2024 werkzaam bij KVB Boekwerk als programmamanager. Zij is dan 18 jaar werkzaam in het boekenvak en heeft zich jarenlang ingezet bij de stichting CPNB. Eind 2021 ging zij als zelfstandige verder en heeft ook haar vak als kunsthistoricus weer opgepakt. Sinds 2015 is zij directeur van de stichting De Best Verzorgde Boeken. Zij combineert met veel plezier literaire en museale activiteiten.

image

Ana Prieto Lestegas

Ana Prieto Lestegas is sinds 2022 werkzaam bij KVB Boekwerk als onderzoeker. Voor Boekwerk werkt zij aan de reguliere monitors en aan themaonderzoeken. Zij heeft haar master Psychologie en minor Marketing Research afgerond in 2001 en heeft ruime werkervaring in marktonderzoek binnen verschillende branche’s zoals FMCG en de Zorgsector. Naast Boekwerk is zij werkzaam als onderzoeker voor het St. Antonius Ziekenhuis.

image

Laura de Weger

Laura de Weger werkt sinds 2018 bij KVB Boekwerk als onderzoeker en sinds 2019 ook als communicatiemedewerker. Zij heeft haar master Taalwetenschap in 2016 afgerond en is behalve onderzoeker bij Boekwerk ook docente Nederlands als tweede taal in Den Haag. Voor Boekwerk werkt zij aan de reguliere monitors en aan themaonderzoeken en is ze verantwoordelijk voor de website, nieuwsbrief en sociale media.