Team

KVB Boekwerk is een netwerkorganisatie van samenwerkingspartners in het boekenvak.
Een flexibel programmateam voert activiteiten uit.

image

Jurriaan Rammeloo

Jurriaan Rammeloo is programma manager voor KVB Boekwerk. Hij heeft ruime ervaring in organisatie advies, interim management en de cultuursector. Hij werkte eerder voor Andersson Elffers Felix, culturele organisaties en is nu als partner verbonden aan Blueyard. Binnen Boekwerk is hij verantwoordelijk voor de afstemming met partners, het ontwerp van de monitoring en het inzicht geven in innovatie in de boekenmarkt.

 

image

Ana Prieto Lestegas

Ana Prieto Lestegas is sinds 2022 werkzaam bij KVB Boekwerk als onderzoeker. Voor Boekwerk werkt zij aan de reguliere monitors en aan themaonderzoeken. Zij heeft haar master Psychologie en minor Marketing Research afgerond in 2001 en heeft ruime werkervaring in marktonderzoek binnen verschillende branche’s zoals FMCG en de Zorgsector. Naast Boekwerk is zij werkzaam als onderzoeker voor het St. Antonius Ziekenhuis.

image

Laura de Weger

Laura de Weger is sinds 2018 werkzaam bij KVB Boekwerk als junior onderzoeker en sinds 2019 ook als communicatiemedewerker. Zij heeft haar master Taalwetenschap in 2016 afgerond en is behalve onderzoeker bij Boekwerk ook docente Nederlands als tweede taal in Den Haag. Voor Boekwerk werkt zij aan de reguliere monitors en aan themaonderzoeken en is ze verantwoordelijk voor de website, nieuwsbrief en sociale media.